VALMENNUKSET

POLKY SYDÄMEEN - yksilövalmennukset juuri sinulle!

YKSITYISOHJAUS, YIN JOOGA TAI RESTORATIIVINEN LEVON-JOOGA


Tämä valmennuskerta sisältää yksilöohjauksena 1h 30min mittaisen  asanaharjoittelun/rentoutuksen Hoitola Elon tiloissa.  Hoitolalta löytyvät kaikki harjoituksiin tarvittavat apuvälineet, joten riittää kun otat mukaasi rennot vaatteet. 

1 x 90min

65€

3 x 90min 

185€

5 x 90min 

310€

VOIT TIEDUSTELLA MAHDOLLISUUTTA MYÖS ETÄVALMENNUKSIIN!

KEHOA JA MIELTÄ TASAPAINOTTAVA RESTORATIIVISEN LEVON-JOOGAN VALMENNUS 

- Kotona toteutettava


Sisältää alkuhaastattelun/kartoituksen, ohjelman suunnittelun, opastetut harjoitteet ja materiaalit. 

Tämän valmennuksen avulla pystyt tekemään harjoitukset kotona omassa tahdissa. Valmennukseen kuuluu noin 1h 30min mittaisen harjoituksen suunnittelu, joka sisältää asanasarjan kotona toteutettavaksi. Olen kuukauden sinun tukenasi jos tarvitsen apua harjoitukseesi.

Tarvittaessa voimme muuttaa ohjelmaa kerran ja noin kuukauden kuluttua valmennuksen aloituksesta pidämme palautekeskustelun harjoituksen vaikutuksia koskien.


125€


KEHOA JA MIELTÄ TASAPAINOTTAVA RESTORATIIVISEN LEVON-JOOGAN VALMENNUS 

- Hoitolalla ja kotona toteutettava


Sisältää alkuhaastattelun/kartoituksen, ohjelman suunnittelun, opastetut harjoitteet ja materiaalit.

Tämän valmennuksen avulla pystyt tekemään harjoituksia kotona omassa tahdissa ja se sisältää 3 kertaa 1h 30min mittaista harjoitusta/rentoutusta Hoitola Elon tiloissa. Näihin harjoituskertoihin varaamme ajat erikseen. Valmennukseen kuuluu lisäksi noin 1h 30min mittaisen harjoituksen suunnittelu, joka sisältää asanasarjan kotona  toteutettavaksi. Hoitolalla tuen ja ohjaan sinut jokaiseen asanaan erikseen, sekä ohjaan rentoutus ja meditaatio harjoituksia.

Tarvittaessa voimme muuttaa ohjelmaa kerran ja noin kolmen kuukauden kuluttua valmennuksen aloituksesta pidämme palautekeskustelun harjoituksen vaikutuksia koskien.


225€


KEHOMEDITAATIO - JOOGA NIDRA

Rentoutetaan meditatiivisin harjoituksin kokonaisvaltaisesti keho ja mieli. Jooga Nidra auttaa sinua palautumaan stressistä, traumoista ja auttaa unettomuuteen ja voimattomuuteen. Onko sinulla elämässäsi jotain, josta olisi aika päästää irti tai tahdot vahvistaa mieltäsi vaikeina aikoina? Jooga Nidra auttaa kehoa ja mieltä palautumaan, rauhoittaa hermostoa ja sinun matkaasi oman kehon ja mielen äärellä. Minä toimin sinun matkaoppaanasi ja johdatan sinut turvallisesti läpi jokaisen harjoituksen. 


1 kerta 50€ 

Kesto 60min, sisältäen alku- ja loppuhaastattelun. 


3 kertaa 135€ 

Kesto 60min/kerta, sisältäen alku- ja loppuhaastattelun. Ensimmäisellä kerralla kartoitamme jooga nidran tarpeen ja kahdella seuraavalla kerralla syvennämme harjoitusta. 

Etävalmennus  3 kertaa 135€

- Suoritetaan WhatsApp videopuheluna


Kesto 60min/kerta. Tämä valmennus sisältää alkuhaastattelun ja loppuhaastattelun, sekä valmennuksen etänä videopuhelun kautta. Ajat sovimme aina etukäteen. Kartoitamme yhdessä millaisen harjoituksen juuri sinä kaipaat ja lopussa millaisia tuntemuksia harjoitus on sinussa herättänyt. Olen myös koko etävalmennuksen ajan tukenasi ja voit tarvittaessa olla yhteydessä valmennuksiin liittyvissä asioissa. KYSY TARJOUKSELLA RYHMÄVALMENNUKSIA.


UUSIA VALMENNUKSIA TULOSSA. PYSYKÄÄ KUULOLLA!


Hinnat voimassa toistaiseksi ja sisaltävät ALV 24%.